Continuen les reunions conegudes com a mapatges de Participació Ciutadana al llarg de desembre

Este mes es realitzaran quatre, de les quals tres seran en barris de Port de Sagunt i un a Sagunt
Mapatge Plaça Primero de Mayo
 
 
La regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Sagunt continua amb la realització de les reunions conegudes com a mapatges en diferents punts del municipi. Els “mapatges” consisteixen en una sèrie de mapes muts on els ciutadans poden explicar i assenyalar a manera de joc les coses que necessiten en cada barri o punt de la ciutat. L'objectiu d'aquesta acció és que els veïns expressen les seues opinions i realitzen propostes de millora en relació a l'entorn urbà.

Al llarg de desembre es duran a terme quatre mapatges urbans en diferents zones de la ciutat, als quals les veïnes i veïns de cadascuna d'aquestes podran assistir per a realitzar les seues propostes i demandes en matèria de participació ciutadana i de millora de l'entorn urbà.

Tres d'aquests mapatges es realitzaran en diversos llocs del Port de Sagunt: el primer, que tindrà lloc el dilluns dia 14 en el Col·legi Sant Pere Apòstol a les 17.00 h, i el segon, que es farà el dimarts dia 15 en el Col·legi Victoria i Joaquín Rodrigo a les 17.30 h, cobrirà el barri de la Forja; el tercer, que es realitzarà el dijous dia 16 en l'Edifici Voramar (avd. del Mediterrani, 38) a les 17.30 h, les zones de la Plaça de la Concòrdia i els barris Mare Nostrum i dels Metalls; mentre que l'últim es realitzarà a Sagunt el dilluns dia 21 en el Consell Agrari a les 17.30h, i cobrirà la zona del barri del Raval.

Els informes extrets dels mapatges, amb les propostes concretes, seran publicats en la pàgina web: www.participasagunt.es i podran ser consultats per tota la ciutadania.