Cultura presenta el llibre “Atrapado en Belchite” de Sento Llobell

La presentació tindrà lloc demà, dia 10 de desembre, a partir de les 20 hores, en la biblioteca pública Cronista Chabret
Imagen 1
El departament de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt presenta demà, dia 10 de desembre, a partir de les 20 hores, en la biblioteca pública Cronista Chabret, el nou llibre de Sento Llobell “Atrapado en Belchite”.

El llibre és la segona part de les aventures del metge Pablo Uriel. Una història basada en les memòries de Uriel explicades en el llibre “No se fusila en domingo” (Pre-Textos), en la qual el metge –el seu sogre– narra les seues aventures en la Guerra Civil espanyola. Concretament és la segona part de la trilogia de còmics que està realitzant Sento Llobell, i per tant la continuació de la seua premiada obra “Un médico novato”.

En el seu anterior llibre “Un Médico novato“, Sento Llobell dibuixa el començament de la Guerra Civil Espanyola i al protagonista, el doctor Uriel, confinat en una duríssima presó militar. En aquesta segona part, “Atrapado en Belchite”, Sento continua narrant les peripècies de Pablo Uriel en Belchite, en el dramàtic estiu de 1937. A més, en aquests moments, Llobell prepara ja un tercer llibre en el qual acabarà d'explicar-nos la història d'aquest jove mèdic.