Cultura programa el concert de Sole Giménez “Cómo hemos cambiado”

L'actuació tindrà lloc demà, a partir de les 20 hores, en el Centre Cultural Mario Monreal
Imagen 1
 
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt programa el concert de Sole Gimnénez “Cómo hemos cambiado” que tindrà lloc demà, 15 d'octubre, a partir de les 20 hores en el Centre Cultural Mario Monreal.

Sole Giménez ha decidit revisitar les seues més conegudes composicions des de la maduresa musical, reinterpretant els seus propis temes en clau de jazz, bossa o swing, descobrint-nos amb açò noves dimensions d'un repertori convertit ja en un clàssic.

“Cómo hemos cambiado” és un recorregut per la seua dilatada carrera des de la perspectiva de hui, una autobiografia emocional i musical, que s'arredoneix amb la inclusió de tres nous temes. Reflexionar i revisar l'obra pròpia des del present per a llançar-se a l'abordatge del futur. Els espectadors, en escoltar la nova lectura d'aquests temes podran afirmar: “¡Cómo hemos cambiado!”.

En el concert, està previst que Sole Giménez torne a cantar “Cómo hemos cambiado”, “Mi pequeño tesoro”, “Alma de Blues”, “Fallen”, “En la oscuridad”, “Llovió”, “Cada historia”, “Cuando quiero sol”, “La vie en rose”, “Toda una vida”, “Dos gardenias”, “Un raminto de violetas”, “Aguas de marzo”, i el “Manisero” amb l'elegància que la caracteritza: aqueixa veu seua, tan natural, suggeridora i propera. 

El concert té una durada de 90 minuts, el preu serà de 9 euros per al públic en general i gratuït per als abonats.