Cultura programa l'exposició fotogràfica “La Valencia olvidada” de Joaquín Collado

La inauguració de la mostra tindrà lloc dimecres que ve, 6 d'abril, a partir de les 19 hores, en la Casa Municipal de Cultura
 
La Casa Municipal de Cultura albergarà una exposició amb una visió particular de la València més marginal amb "La Valencia olvidada" del fotògraf valencià Joaquín Collado. La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt inaugurarà la mostra dimecres que ve, 6 d'abril, a partir de les 19 hores, i podrà visitar-se fins al 30 d'abril. L'exposició es compon de 4 sèries principals, el Barri Xinés, el Rastre, Gitanos i la Plaça de Sant Esteve.
 
"La Valencia olvidada" s'emmarca en la València dels anys 70. Ja no queda res d’allò que apareix en aquesta mostra. L'obra de Joaquín Collado és un reportatge convertit en document antropològic, amb el qual es podrà transitar pels carrers del barri xinés, i es podrà veure xiquets jugar i saltar en la Plaça de Sant Esteve. A més, Collado no va oblidar immortalitzar el rastre amb els venedors de tota la vida, ni als gitanos de Natzaret.