Cultura programa “Mecbeth, una comèdia quasi de Shakespeare”

L'obra de la companyia Ornitorincs es podrà gaudir divendres que ve, 12 de febrer, a partir de les 20.30 hores en el Centre Cultural Mario Monreal
Imagen 1
 
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt programa l'obra de teatre “Mecbeth, una comèdia quasi de Shakespeare” de la companyia Ornitorincs. L'espectacle tindrà lloc divendres que ve, 12 de febrer, a partir de les 20.30 hores, en el Centre Cultural Mario Monreal.
 
Tal com explica un de directors de Mecbeth, Jaime Pujol, l'obra de teatre, no és Macbeth de Shakespeare, però quasi. Amb aquest espectacle la companyia Ornitorincs cerca atraure a un públic jove, a més de l'habitual, mitjançant un clàssic que barreja ambició, poder, amor, passió, màgia i destrucció, a través del tamís de la paròdia. Des del respecte, tractaran de subvertir el suprem ordre del tràgic que va inspirar la peça original, per a adaptar-la i transformar-la en una hilarant comèdia, amb pinzellades musicals. El director aprofitarà la trama per a satiritzar sobre el moment actual i projectar una mirada crítica i irònica de la societat.
 
L'obra de Jaime Pujol i Diego Braguinsky, inspirada en l'obra Macbeth de William Shakespeare, està interpretada per Manuel Ochoa, Cristina García, Carles Sanjaime, Diego Braguinsky, i Víctor Lucas
 
Jaime Pujol, director de l'obra, és llicenciat en l'Escola Superior d'Art Dramàtic de València, ha treballat com a actor, i com a director ha posat en escena grans obres. En 2010 va rebre el premi de millor director de Teatres de la Generalitat.