"De Sukei a Naima" inaugura el cicle d'actuacions de Sagunt a Escena 2017 en el Teatre Romà de Sagunt

El 19 de juliol comencen les actuacions de Sagunt a Escena en el Teatre Romà de Sagunt

El dimecres 19 de juliol tindrà lloc la primera de les obres de Sagunt a Escena 2017 que acollirà el Teatre Romà de Sagunt. Esta serà l'obra teatral De Sukei a Naima, de la companyia La Independent en col·laboració amb l’Institut Valencià de Cultura.

Es tracta d'una obra ambientada en el segle XVII i que parla de la identitat i la cultura del poble morisc, centrant-se en tres generacions de dones i en com viuen temes com la migració, la integració i el perdó.

L'obra, basada en la novel·la de Gemma Miralles i dirigida per Cristina Lügstenmann començarà a les 22.30 h. Les entrades van eixir a la venda el passat 12 de juliol, esgotant-se ràpidament les situades en la cávea A. Per a aquells que desitgen gaudir de l'obra, la venda segueix habilitada tant de forma online a través de les plataformes atrapalo.com i entradas.com des de 7,5 euros més despeses de gestió i de forma física al Teatre Rialto de València o en el propi Ajuntament de Sagunt. Recordar que existeixen descomptes del 25% per a les persones que presenten la targeta del major, el Carnet Jove, el Carnet Universitari o la targeta DARDE i del 30% per a les quals tinguen la Targeta +Cultura.