“Dead Hamlet” arriba al Teatre Romà

La representació teatral forma part de la programació de Sagunt a Escena
El dissabte, dia 12 d'agost, a les 22:30 hores, tindrà lloc en el Teatre Romà la representació de l'obra Dead Hamlet, una versió lliure del clàssic de Shakespeare. La versió i direcció de l'obra és a càrrec de J.M. Mudarra, i els intèrprets són: Sandra Pozo, Fernando Lahoz, Thais N. Izquierdo, Adrián A. B., Beatriz Fornos, Rebeca García, Conso Muñoz, Renata Edison, A. Cornejo y Karim Bedda (off).

La representació teatral forma part de la programació de Sagunt a Escena, i seguix el fil argumental del festival, “Herois i Antiherois”. Dead Hamlet, del grup Sennsa Teatro Laboratorio, pren com a referència els valors filosòfics, ètics i artístics de l'obra de Shakespeare, expressats en un llenguatge escènic físic i poètic.

Venjança, traïció, lleialtat, poder, desig, ambició, culpabilitat, fantasmes, (vius i morts), decisions, bogeria, hipocresia, covardia, honor, consciència, culpa, política, interessos, aparences… Tot en la ment conscient de Hamlet, tot en el seu cap, tot com un malson fosc es reproduix una vegada i una altra en un sinistre bucle de morts que ballen al són de massa interessos. Tots morts, tot morint… I tots tal vegada, anhelant vida autèntica.​