Demà a la vesprada tindrà lloc “Sagunt Talent Show” en el Casal Jove

El concurs estarà format per un total de 20 actuacions de diferents modalitats, cant, ball, gimnàstica rítmica, màgia i música
Imagen 1
 
La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt oferirà demà “Sagunt Talent Show” destinat a joves i xiquets del municipi que destaquen en les modalitats de ball, música i espectacle. El Talent Show organitzat pels corresponsals dels instituts del municipi, començarà a partir de les 17 hores, en el Casal Jove de Port de Sagunt. El concurs estarà format per un total de 20 actuacions de diferents modalitats, concretament, cant, ball, gimnàstica rítmica, màgia i música. Aquest talent s'emmarca dins de les activitats que des de la delegació han programat amb motiu de les festes de Pasqua.
 
Les actuacions tindran una durada màxima de cinc minuts i tant en la modalitat Kids com en la Jove, es premiaran les tres millors actuacions. El primer premi està dotat amb 300 euros; el segon premi de 150 euros; i el tercer de 80 euros, tots ells per a canviar en comerços del municipi.