Dimarts que ve es realitzarà la I Jornada ‘Dona en ciència’ en el Casal Jove del Port de Sagunt

A través d'esta jornada es pretén incentivar les opcions laborals en formació STEM entre les estudiants de 4t d'ESO i 1r de batxillerat dels instituts participants

La I Jornada ‘Dona en ciència’, organitzada pel departament de Promoció Econòmica i Industrial de l'Ajuntament de Sagunt, tindrà lloc dimarts que ve, 27 de setembre en el Casal Jove del Port de Sagunt. Es tracta d'una activitat en la qual es pretén incentivar les opcions laborals en formació STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) entre les estudiants de 4ºESO i 1r de batxillerat dels instituts participants.

La jornada començarà amb una benvinguda a càrrec de la regidora de Promoció Econòmica i Industrial, María José Carrera; la presidenta d’ASECAM, Cristina Plumed; i la secretària general d'UGT a l'Horta Nord, Camp de Túria i Camp de Morvedre, Pilar Tarragón.

Seguidament, tindrà lloc la ponència ‘L'ocupació femenina en matèria d'indústria’ que realitzarà la CEO en Walkerpack MPL, Pepa Torres Romagera. Durant el descans lúdic, es realitzaran diferents activitats amb les empreses Entresistemas, Enginy Kids i Apple Tree. Després d'esta pausa, les persones assistents podran escoltar experiències reals sobre ‘Com vaig començar a treballar en indústria…’ en la qual participaran la catedràtica de la Universitat Politècnica de València i presidenta d’Aecta, Nuria Lloret; la degana de la Facultat de Química de la Universitat de València, Adela Mauri; l'enginyera de procés en Arcelor Mittal, Miriam Martínez; i l'enginyera química en pràctiques en Lafarge Holcim, Susana González.

Per a finalitzar la jornada, es realitzarà un concurs de preguntes i respostes titulat ‘Qui guanyarà?’.