Diumenge que ve es projectarà en el Mario Monreal la pel•lícula “Network”

Aquesta pel•lícula s'emmarca dins de Diumenges de cinema i és l'última projecció del cicle “Novembre Negre. Cicle Sidney Lumet”
Imagen 1
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt ha programat la projecció de la pel·lícula “Network”, per a diumenge que ve, 27 de desembre, a partir de les 19 hores, en el Centre Cultural Mario Monreal, El film s'emmarca dins de Diumenges de cinema, concretament és l'última pel·lícula del cicle “Novembre Negre. Cicle Sidney Lumet”.

La pel·lícula de Sidney Lumet, de l'any 1976, és una anàlisi sobre el poder de la televisió, que retrata un món competitiu on l'èxit i els rècords d'audiència imposen la seua dictadura. Howard Beale, veterà presentador d'un informatiu, és acomiadat quan baixa el nivell d'audiència del seu popular programa. No obstant açò, abans d'abandonar la cadena, en una reacció inesperada, i davant la sorpresa de tots, anuncia que abans d'anar-se se suïcidarà davant les càmeres, pegant-se un tir en directe. Aquest fet sense precedents provoca una gran expectació entre els televidents i els propis companys d'Howard.