Diumenges de cine projecta aquesta setmana la pel•lícula “Veredicto Final” dins del cicle “Sidney Lumet”

El film es projectarà diumenge que ve 22 de novembre, a partir de les 19 hores, en el Centre Cultural Mario Monreal
Imagen 1
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt projectarà, diumenge que ve, 22 de novembre, a partir de les 19 hores, en el Centre Cultural Mario Monreal, la pel·lícula “Veredicto final” el segon film que es projectarà de “Novembre Negre. Cicle Sidney Lumet”.
 
La pel·lícula, de l'any 1992, dirigida per Sidney Lumet, va tenir 5 nominacions als Oscar, incloent millor pel·lícula, director i actor; i explica la història de Frank Galvin (Paul Newman), un madur advocat en decadència, és un addicte a l'alcohol que sobreviu gràcies a xicotets i rutinaris treballs. Un antic soci li recorda el cas, encara sense resoldre, d'un error mèdic comesa en un hospital i del que Galvin s'havia ocupat. No és gens fàcil per a ell treballar de nou de forma professional, però la seua tenacitat és tal que no tarda a esbrinar que pot guanyar el cas. És quan comença a rebre ofertes econòmiques per a arreglar l'assumpte sense anar a judici. Però Galvin està disposat a jugar-li-ho tot, tant per a aconseguir una important indemnització per als familiars com per a rehabilitar-se com a advocat i com a persona.
                                                                                   
L'activitat està destinada per a tots els públics i és totalment gratuïta. La pròxima pel·lícula que es projectarà dins d'aquest cicle serà “Tarde de perros”.