“Diumenges de cinema” conclou el cicle “Rara avis” amb la projecció de la pel•lícula “La Carta”

L'última pel•lícula d'aquest cicle es projectarà diumenge que ve, 25 d'octubre, a partir de les 19 hores, en el Centre Cultural Mario Monreal
Imagen 1
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt projectarà diumenge que ve, 25 d'octubre, a partir de les 19 hores, en el Centre Cultural Mario Monreal, la pel·lícula “La Carta” que és l'últim film del cicle “Rara avis” que ha mostrat pel·lícules que se situen a contra corrent dels models fílmics tradicionals i dominants.

La pel·lícula, de l'any 1999, dirigida per Manoel d'Oliveira, explica la història de la senyoreta De Chartres que després de patir el seu primer desengany amorós, una nit, una amiga de la seua mare li presenta a un metge de gran reputació, Jacques de Clèves. Aquest s'enamora d'ella, i tots dos es casen, a pesar que ella no li correspon en el seu amor. En canvi, un cantant de moda sí fa nàixer en ella aquest sentiment. La lluita entre el seu matrimoni i els seus sentiments desembocaran en un atzucac per a la nova senyora de Clèves.

La setmana que ve comença un nou cicle en Diumenges de cinema, amb “Novembre negre. Cicle Sidney Lumet” i la projecció de la pel·lícula “Distrito 34. Corrupción total”.