“Diumenges de cinema”continua el 5 de juny amb la projecció de la pel•lícula Vicky Cristina Barcelona

La pel•lícula del cicle de “Woody Allen” es projectarà a les 19 hores en el Centre Cultural “Mario Monreal” de Sagunt


Aquest diumenge 5 de juny es reprèn el cicle cinematogràfic “Woody Allen”, organitzat per la delegació de cultura de l'Ajuntament de Sagunt. La projecció serà a les 19 hores en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt, on es podrà gaudir de la pel·lícula  Vicky  Cristina Barcelona, protagonitzada per Penélope Cruz, Scarlet Johansson i Javier Bardem.

En la pel·lícula, Vicky (Rebecca Hall) i Cristina (Scarlett Johansson) són dues joves nord-americanes que van a Barcelona a passar unes vacances d'estiu. Vicky és sensible, racional i té intenció de casar-se, Cristina és apassionada i cerca aventures emocionants. En realitat, no sap molt bé el que vulgues, però sap perfectament el que no vol. A Barcelona, ambdues es veuen embolicades en una relació poc convencional amb Juan Antonio (Javier Bardem), un conegut pintor vinculat sentimentalment al seu tempestuosa exdona María Elena (Penélope Cruz).
 
 


 
Vicky Cristina Barcelona compta amb diversos premis, incloent un Óscar a millor actriu de repartiment, quatre nominacions als globus d'or, un premi BAFTA i un premi Goya. D'altra banda, va rebre el premi Sebastina 2008 que l'associació d'homosexuals Gehitu concedeix al film del Festival de Cinema de Sant Sebastià en el qual “millor se sent representada la comunitat de gais, lesbianes, transexuales i bisexuales”.