Dos integrants del grup Dawn of Extinction oferiran una xarrada sobre promoció musical i un 'clinic' de bateria divendres en el Casal Jove

Dawn of Extinction és el grup guanyador del concurs Morvedre Rock 2017, organitzat pel departament de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt
Dos dels integrants del grup Dawn of Extinction, guanyadors del concurs musical Morvedre Rock 2017, faran una xarrada sobre promoció musical i un clinic de bateria, divendres que ve 9 de juny a les 19.30 h en el Casal Jove. Els dos joves, Cristian Juárez i Alexis Gálvez, formen part del grup guanyador del concurs organitzat pel departament de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt, i malgrat la seua joventut ja compten amb una experiència musical més que contrastada.
 

La sessió constarà de dues parts. En primer lloc, una xarrada a càrrec de Cristian Juárez, vocalista de Dawn of Extinction, qui compartirà amb els assistents la seua experiència en la promoció musical i explicarà les idees que millor funcionen pel que fa a l’ús de les xarxes socials, imatge del grup, búsqueda de concerts i diversos trucs contrastats pel seu grup. 

D'altra banda, el clinic serà a càrrec d'Alexis Gálvez, bateria del grup Dawn of Extinction, qui s'ha format com a bateria i percussionista en rock i altres estils.