Educació informa pares i mares amb xarrades sobre el procés d’escolarització

S’han realitzat xarrades per als pares d’un total de 650 menors que iniciaran el pròxim curs el segon cicle d’Educació Infantil


La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sagunt ha organitzat xarrades sobre el procés d’escolarització per al curs 2017/2018 destinades a pares i mares de menors de 3 anys, que són qui de forma generalitzada podran escolaritzar-se per al pròxim curs escolar.

Les xarrades han anat dirigides als pares d’un total de 650 menors, que són els nascuts en l’any 2014 i que iniciaran, en el pròxim curs escolar, el segon cicle d’Educació Infantil. En estes reunions, se’ls entregà un dossier informatiu i es realitzaren les explicacions corresponents.

Algunes de les dades més importants són el termini de presentació de sol·licituts en el centre sol·licitat en primer lloc, que serà del 22 al 29 de maig. A continuació, les llistes provisionals eixiran el 8 de juny i a partir d’este moment podran realizar-se reclamacions i/o matriculacions. A més, també se’ls va informar de la documentació que han de presentar per evitar errades i pèrdues de temps, així com la baremació dels punts i els criteris de desempat.El regidor d’Educació, José Manuel Tarazona, assenyala que és “molt important que es faça de la manera més exacta possible i dins del termini perquè després no hi haja cap problema segons el centre escolar triat. Enguany hi ha hagut algunes modificacions com la jornada escolar en alguns centres, l’aplicació del programa d’Educació Plurilingüe dinàmic o el procés d’adscripció telemàtic. Si existix qualsevol tipus de dubte no dubteu a consultar al departament d’Educació de l’Ajuntament de Sagunt”.
 
Per a més información, el dossier es troba publicat amb tota la informació necessària del procés, dates de matrícula, resultats provisionals, definitius i altra informació d’interés amb les àrees d’influència dels centres escolars. Es pot trobar en: http://www.aytosagunto.es/es-va/ajuntament/servicios/CulturaEducacion/educacion/Pagines/Escolarizacion.aspx
A més, en este enllaç també es troba la informació del procés d’escolarització de tots els nivells educatius.