“El amanecer del planeta de los simios” es projectarà el divendres 17 de Juliol en el Casal Jove

La pel·lícula que s'emmarca dins de Cinema d’Estiu i començarà a partir de les 22 hores
Imagen 1Imagen 2
“El amanecer del planeta de los simios”  es projectarà este divendres 17 de juliol en el Casal Jove i començarà a partir de les 22 hores. El film s'emmarca dins de Cinema d’Estiu, que està organitzat per la delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt. 

La pel·lícula de 2014, seqüela de “El origen del planeta de los simios”, està dirigida per Matt Reeves i la història comença després de l'aparició del devastador "virus dels simis" desenvolupat en un laboratori i que quasi va acabar amb els humans. Un grup de simis molt evolucionats, s'han convertit en l'espècie dominant del planeta. L'única amenaça per al seu desenvolupament la representa un grup d'éssers humans que han sobreviscut al virus, al que ara són immunes. Els homes necessiten l'energia d'una presa prop de l'assentament dels simis, així que César, sempre raonable i cercant el bé dels seus, signa una treva de pau que evite esclatar una guerra.

A més, durant esta setmana continuen els tallers de “Gaudeix el teu estiu”: “superchef i minichef d’estiu”, “photoshop pràctic”, “Clown”, “microcine” i “ball modern”.