El ballet Fuego es representarà demà en el Teatre Romà dins de la programació de Sagunt a Escena

Fuego, d'Antonio Gades y Carlos Saura, està inspirat en El Amor Brujo de Manuel de Falla
 
Sagunt a Escena porta amb la seua pròxima representació, Fuego, un espectacle de dansa de la mà de la Fundación Antonio Gades, amb coreografia i escenografia d'Antonio Gades i Carlos Saura. El ballet es representarà demà, 8 d'agost, a les 22.30 h en el Teatre Romà.

Fuego està inspirat en El Amor Brujo de Manuel de Falla relatat a través del pròleg i vuit escenes: Pelea, Tendedero, Navidades, El Rocío, La Hechicera, La Danza del Fuego, El Final y La Boda.

Coincidint amb el desè aniversari de la defunció d'Antonio Gades, la Fundació, que porta el seu nom, es va disposar a escometre un repte d'especial transcendència: posar en peus la versió de “El Amor Brujo” que amb el títol de “Fuego” va suposar el segon acostament escènic del coreògraf alacantí al ballet de Manuel de Falla. 

La completa programació de teatre, música, dansa i arts circenses s'estendrà fins al 12 de setembre. Esta edició 2015 del festival destaca per la presència de companyies i artistes molt coneguts. Concretament, són deu les propostes escèniques que s'han programat per a enguany a Sagunt a Escena, a les quals se sumen les sis de Sagunt a Escena Creix organitzades per l'Ajuntament de Sagunt. A més, aquesta diversa oferta cultural inclou quatre espectacles gratuïts que tindran lloc en la pujada al Castell i en la mateixa façana del teatre sota el nom de Off Romà.