El Campus d’Estiu 2017 encara compta amb places disponibles per a algunes de les seues activitats

Concretament, els campus en els quals els interessats encara poden inscriure’s són el Multimèdia, Xef, The Good Gamer i PercuCampus


El Campus d’Estiu 2017 encara compta amb places disponibles per a aquells interessats en els campus Multimèdia, Xef, The Good Gamer i PercuCampus. Un any més, la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt ha organitzat este campus que ofereix activitats per a joves de diferents temàtiques durant els mesos de juny i juliol.

Concretament, les places lliures son per al Campus Multimèdia, que comptarà amb activitats on aprendran a ser periodista i els secrets que hi ha darrere i davant de la càmera de televisió i la redacció d'un periòdic o ràdio. Fer reportatges, redactar guions de curtmetratges, els secrets i trucs dels youtubers seran alguns dels punts forts. El campus va destinat a joves de 12 a 18 anys i serà del 3 al 7 de juliol, de 10.00 a 14.00 hores. La matrícula té un preu de 32 euros i les inscripcions són fins al dimecres 28 de juny.

També el Campus Xef, en el que no solament aprendran a elaborar i preparar els seus propis menús, sinó també a muntar i presentar de forma elegant les seues elaboracions. Coneixeran nous productes, sabors i combinacions culinàries. Durant una setmana elaboraran entrants, postres i plats principals de cuina espanyola, italiana, vegetariana i moltes més. El campus va destinat a joves de 10 a 18 anys i serà del 10 al 14 de juliol, de 10.00 a 14.00 hores. La matrícula té un preu de 32 euros i les inscripcions són fins al dimecres 5 de juliol.

Per altra banda, el Campus The Good Gamer consistirà a aprendre a desenrotllar un videojoc amb Unity 3D. A més, gaudiran de masterclasses i tornejos de Pokemon Sol i Lluna, Clash Royale, League of Legends i Hearthstone en obert. Els participants hauran de portar el seu ordinador i tindre instal·lat el programa Unity. El campus va destinat a joves de 12 a 18 anys i serà del 17 al 21 de juliol, de 10.00 a 14.00 hores i de 15.30 a 20.00 hores. La matrícula té un preu de 40 euros i les inscripcions són fins al dimecres 12 de juliol.

A més, en el Percu Campus els participants aprendran les claus per seguir diferents ritmes: timbals, batucada i percussions africanes. No seran necessaris coneixements musicals o de l'instrument. Els assistents han de portar la seua percussió i si no en tenen se'ls prestarà una durant el curs. El campus va destinat a joves de 12 a 18 anys i serà del 24 al 28 de juliol, de 10.00 a 14.00 hores La matrícula té un preu de 32 euros i les inscripcions són fins al dimecres 19 de juliol.

Tots els campus combinen l'activitat específica amb activitats de temps lliure, com a jocs i tallers d'oci. L'últim dia de cada campus es realitzarà una excursió relacionada amb la temàtica. Tots es realitzaran en el Casal Jove del Port de Sagunt. El preu de la matrícula inclou la participació en l'activitat, monitors especialitzats, materials, samarreta i excursió. També hi ha opció de menjador, amb un suplement de 28 euros per campus. Per a més información, acudiu al Casal Jove del Port de Sagunt, a la Casa de la Joventut, en www.saguntjove.es o a joventut@aytosagunto.es.