El carrer Sant Vicent estarà tallat al trànsit durant la setmana que ve per les obres per a reduir el trànsit

L'actuació s'està duent a terme arran d'una proposta del veïnat comunicada a l'Ajuntament a través de la iniciativa Alcalde de Barri

El carrer Sant Vicent del Port de Sagunt estarà tallat al trànsit entre el 27 de maig i l'1 de juny per les obres que s'estan executant per a reduir el trànsit mitjançant l'eliminació d'un carril de circulació. Esta actuació s'està duent a terme gràcies a una proposta del veïnat que va ser traslladada a l'Ajuntament de Sagunt a través de la iniciativa de participació ciutadana Alcalde de Barri.

D'esta manera, el dilluns 27 i dimarts 28 de maig només es podrà accedir als garatges del carrer Sant Vicent per treballs de fresat. El dimecres 29 i dijous 30 de maig es tallarà totalment la circulació perquè es procedirà a l'asfaltatge del carrer. D'igual mode, el divendres 1 de juny la circulació també estarà completament tallada per treballs de pintura.

Després d'analitzar la situació del carrer Sant Vicent, el personal tècnic del Consistori ha constatat que hi ha una àrea de circulació desproporcionada. Cosa que, a més de generar molèsties al veïnat, no té cap justificació en l'àmbit tècnic.

En termes generals, l'objectiu de l'actuació és reduir el trànsit i ordenar el carrer. No obstant això, amb esta obra urbanística també s'aconseguirà una via més accessible i segura mitjançant la implementació de diverses mesures com la creació d'una àrea específica perquè patinets i bicis puguen circular, així com la reducció del nivell de la vorera en els passos de vianants per a eliminar barreres arquitectòniques innecessàries.

També es procedirà a la plantació de vegetació per a incrementar els espais verds que, a més de l'impacte estètic, contribuïxen a regular la temperatura de la zona. Finalment, cal esmentar la reordenació de les places d'aparcament amb les mesures reglamentàries, ja que les actuals són molt estretes i no complixen amb les dimensions que han de tindre.