El carrer València torna a obrir-se al trànsit fins que es reinicien les obres de reurbanització

El Consistori ha resolt el contracte amb l'empresa Bertolín, encarregada de les obres, per tornar a traure a licitació el nou contracte d'obres
Imagen 1Imagen 2
El regidor delegat de Manteniment, Josep María Gil, ha confirmat que durant la vesprada d'avui, el carrer València, situat en el barri del Raval, tornarà a obrir-se a la circulació després que el Consistori haja resolt el contracte amb l'empresa Bertolín. El carrer es mantindrà oberta fins que l'Ajuntament aprove de nou les obres a una nova empresa.

En la resolució del contracte, l'empresa Bertolín es va comprometre a tancar novament el paviment. Per la seua banda, el Consistori ha pintat e instal·lat, al llarg del matí, la senyalització pertinent perquè, tant els vehicles com els vianants, puguen circular per la zona amb normalitat. Josep María Gil declara que “l'actual equip de govern s'ha trobat una situació delicada, heretada de l'anterior equip de govern amb una sèrie de problemes respecte a l'execució de les obres, que hem hagut de solucionar nosaltres”.
Cal recordar que el carrer València es troba en una Zona de Protecció Arqueològica definida en el Pla General d'Ordenació Urbana de Sagunt, i que es tracta d'una zona amb clars antecedents arqueològics com és el cas de les restes de calçada i domus romana recuperats en l'avinguda País Valencià o en la Casa dels Peixos en l'antic cinema Marvi, tots dos llocs en valor.

 
D'altra banda, Gil també ha informat que es van a programar noves reunions amb els veïns de l'Associació del Raval per a explicar-los la situació actual i perquè aquests puguen expressar la seua opinió sobre les futures obres, així com també puguen aportar idees per a realitzar qualsevol tipus de modificació en el projecte de construcció i la seua execució per fases per a minimitzar, en la mesura del possible, l'impacte de les obres. El regidor de Manteniment reitera que “davant esta situació volem demanar disculpes als veïns afectats, ja que han sigut molts els assumptes que no s'han pogut solucionar amb la celeritat desitjada. Malgrat açò, estem treballant perquè les obres de reurbanització puguen iniciar-se novament com més prompte millor”.