El Casal Jove del Port de Sagunt acollirà el Cinema d’Estiu els mesos de juny i juliol

Es projectaran nou pel·lícules entre les quals hi haurà dues realitzades des de l’Escola Jove de Cinema en col·laboració amb la productora Pezenelagua
 

La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt ha presentat la programació del Cinema d’Estiu 2017. Es projectaran nou pel·lícules durant els mesos de juny i juliol, de les quals set seran de cinema comercial, en la terrassa del Casal Jove i de forma gratuïta. A més, enguany s'han programat dues pel·lícules fetes des de l’Escola Jove de Cinema, en col·laboració amb la productora Pezenelagua.

 

Es tracta dels llargmetratges Orestes camina conmigo i La Herencia, els dos realitzats pels cursos de Direcció i d'Interpretació de l’Escola Municipal de Cinema. Les dues pel·lícules compten amb direcció coral i han sigut dirigides per alumnes del curs de direcció, i interpretades per els/les membres del curs d'interpretació que s'imparteix en el Casal Jove durant els dissabtes.

 

Orestes camina conmigo compta amb la col·laboració de l'Aula Didàctica de Cultura Clàssica Domus Baebia i es projectarà el dissabte 15 de juliol a les 19 hores, mentre que La Herencia, un llargmetratge d'època, ha sigut rodat en la Casa Guarner de Benifairó i es projectarà el dissabte 29 de juliol a les 19 hores.

 

Les pel·lícules de tipus comercial, que es projectaran els divendres a les 22 hores, són El hogar de Miss Peregrine, el 16 de juny; El libro de la selva, el 23 de juny; Animales fantásticos y dónde encontrarlos, el 30 de juny; Cazafantasmas, el 7 de juliol; Zipi y Zape La isla del capitán, el 14 de juliol; La leyenda de Tarzán, el 21 de juliol, i La La Land, el 28 de juliol.