El Casal Jove del Port de Sagunt acull el campus “TheGoodGamer”

Durant esta setmana, del 17 al 21 de juliol, el Casal Jove estarà ple d'amants dels e-Sports que gaudiran del campus The Good Gamer

La setmana del 17 al 21 de juliol, juntament amb el Campus Xef, el Casal Jove del Port de Sagunt acull el Campus The Good Gamer, un espai en el qual els i les jóvens d'entre 12 i 18 anys aprenen a desenvolupar i animar els seus propis videojocs, a més de relacionar-se amb gent amb els seus mateixos interessos. L’alumnat també rebrà master classes sobre e-Sports i jugaran en diferents tornejos.

L’alumnat d'este campus gaudirà de classes de disseny i desenvolupament de videojocs de mà de dos dels fundadors de l'estudi Dead Píxel, Marcos Crispín i Fran Muñoz. Cada matí crearan diferents videojocs amb l'eina Unity 3D: plataformes, contrarellotge, shooters i, en definitiva, tot allò que un bon gamer necessita.

A més, l’alumnat visitara el centre d'alt rendiment gamer Elit València, un gran complex en el qual els jugadors tenen a la seua disposició excel·lents equips, perifèrics i instal·lacions. L'excursió es realitzarà el matí del divendres 21 i els assistents viuran l'experiència de ser jugadors professionals.

Assenyalar que a les vesprades el saló d'actes estarà obert per a tot els qui vulguen participar en les master classes i tornejos. Amb prioritat per a l’alumnat, les master classes seran dirigides per grans professionals de cada e-Sport: Edgar “Piter” Martínez i Manuel “Bobby” Baena, de l'equip e-Sports València sobre Hearthstone; Shamara, de Ramboot Club serà l'encarregada de League of Legends, Edu portarà grans trucs sobre Pokémon Sol i Lluna i Carlos “MG”, sobre Clash Royale. Cada vesprada tindrà el protagonisme un e-Sport diferent.

Després de les master classes es jugaran tornejos d'estos e-Sports de manera simultània, oberta i gratuïta, sempre amb preferència per als alumnes del campus. Cada vesprada es nomenarà un guanyador i així quedaran quatre classificats per a jugar les semifinals i finals al llarg del divendres 21, l'últim dia del campus. Grans premis valorats en més de cent euros es jugaran durant estos tornejos i es lliuraran, juntament amb els diplomes dels alumnes, durant el tancament del campus.