El Centre Cívic acull l'exposició de la saguntina Cristina Marqués

Divendres que ve 8 de setembre, a les 20.00 hores, s'inaugurarà l'exposició que romandrà oberta fins al 29 de setembre
Imagen 1Imagen 2

El Centre Cívic Antic Sanatori del Port de Sagunt acull l'exposició de la saguntina Cristina Marqués. Divendres que ve 8 de setembre, a les 20.00 hores, s'inaugurarà l'exposició que romandrà oberta fins al 29 de setembre.

 

Cristina Marqués és una veïna de Sagunt que estudia Tècnic Superior d'Arts Plàstiques Disseny en Il·lustració. La seua trajectòria professional destaca per la realització de l'escenari i els complements escènics per a l'obra El amor brujo en el Teatre Principal de Castelló amb l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Castelló, en 2015. Ha treballat en la realització d'il·lustracions per al llibre Deu anys, vint contes, el qual recopila els relats guanyadors del Premi de Narrativa Escolar Vicent Marcà.

 

Per a Cristina la pintura és una bellíssima manera de plasmar sentiments i emocions en el llenç, transmetent-los a l'espectador de l'obra, de manera que aconseguisca endinsar-se en ella captant la seua essència única. L'autora vol transportar a universos imaginaris plens de llum i color o sintonitzar amb l'ànima de la persona que aparega retratada.

 

L'autora va participar en 2015 en l'exposició col·lectiva “Exposició 30 anys” organitzada per l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Castelló en el Museu de Belles Arts de Castelló. També compta amb la participació en l'exposició col·lectiva “Gowomen on Design” en el Centre d'Art Contemporani de les Naus a València en 2015, en la “Mostra de Disseny” amb el Col·lectiu Morvedre Creatiu d'Artistes del Camp de Morvedre en l'espai Coworking Sagunt en 2014 i la col·laboració en la realització d'un mural amb técnica grafit para “Intermon Oxfam”, amb l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Castelló, en 2016. A més, va aconseguir un primer premi en el Concurs de Cartells Wichitero Rock 2012, en el Port de Sagunt.