El centre comercial L’Epicentre s'ha inaugurat aquest matí amb 41 tendes

L’Epicentre ha obert avui amb un total de 41 tendes en funcionament, en un mes i mitj s'espera obrir unes 56 i a mitjà termini es cobrirà la capacitat total del centre comercial, que és de 60 tendes
Imagen 1Imagen 2
 
  Hui a les 12,00 hores s'ha inaugurat el centre comercial L’Epicentre a Sagunt, en presència de l'alcalde, Francesc Fernàndez, de la Secretària Autonòmica d'Economia Mª José Mira, del president del Consell d'Administració, Juan Planes, del vicepresident del Consell d'Administració de SagunCenter, Manuel Chang , a més de regidors de la corporació municipal així com representants d’entitats i empreses del municipi i de més de 400 convidats que no han volgut perdre's l'esdeveniment.​
 

 
L’Epicentre ha obert hui amb 41 tendes, segons ha explicat l'organització. A més, aproximadament en un mes estaran obertes 56 i a mitjà termini s'aconseguirà l'obertura d'un total de 60 tendes que cobreixen la capacitat del centre comercial. Es tracta del primer centre comercial del Nord de València que posseeix aquestes característiques i espera rebre entre 3,5 i 5 milions de clients a l'any. 

Aquest macro projecte comercial, que consta d'una superfície de 40.000 metres quadrats, 2.500 places d'aparcament, un centre empresarial amb 38 despatxos i el primer gimnàs de la comarca que obrirà 24 hores, de més de 2.600 metres quadrats. El centre comercial del Nord de València està situat en l'avinguda L’advocat Fausto Carruana, enfront de Carrefour.
 
 L'alcalde de Sagunt, Francesc Fernàndez, ha volgut donar les gràcies a totes les persones que han col·laborat i han fet possible aquest projecte: “Sagunt és una ciutat d'oportunitats i ja era hora que empresaris amb una visió de futur es decidiren a invertir i a traure avant els seus projectes”, ha assegurat. Lloant la labor de tots els que han col·laborat en la construcció de L’Epicentre ha destacat que “hem estat a l'altura de les circumstàncies, igual que també ho va estar l'anterior Equip de Govern, ja que aquest no és un projecte que es resol en una sola legislatura. A més, hem d'agrair als empresaris l'esforç que han fet en benefici propi, és clar, però també per a tota la ciutat. Aquesta és una nova etapa en la història de la nostra ciutat”, ha declarat. 

La inversió d'aquest projecte ascendeix a un total de 50 milions d'euros i ha permèt crear 600 llocs de treball directes i 200 indirectes. Per açò, el president del Consell d'Administració, Juan Planes, ha volgut destacar que “és mentida que els centres comercials es mengen als xicotets comerços i la prova està que el 79% de l'ocupació correspon a xicotets comerciants que han triat la fórmula de la franquícia per a instal·lar-se en L’Epicentre”.

 Quant a les infraestructures, Manuel Chang ha destacat les millores que estan realitzant en l'avinguda L’advocat Fausto Carruana que uneix el nucli de Sagunt amb Port de Sagunt, així com la construcció de l'avinguda més gran de la ciutat, que connectarà el terme municipal de Nord a Sud amb cinc rotondes. Una de les millores vials més importants ha sigut la rotonda, que descongestiona el tràfic als usuaris i treballadors del centre comercial i a la comunitat educativa de l'institut Camp de Morvedre i de l'Escola Oficial d'Idiomes.

A més, es connectarà l'avinguda Fausto Caruana amb la carretera que enllaça amb l'Hospital de Sagunt amb una segona rotonda, i una tercera rotonda que unirà amb l'avinguda Albert Einstein, amb el Pla d'Ajudes de la Diputació, projecte que ja ha aprovat l'Ajuntament de Sagunt. En aquest nou enllaç es construirà un boulevard de fins a vuit carrils de circulació i connectarà amb el By-Pass i l'A-23. “Comptarem amb un dels millors accessos a nivell d'Espanya”, ha afirmat el vicepresident del Consell d'Administració. 


A més de 160.000 metres quadrats construïts entre les tres fases, L’Epicentre compta amb 1.900 places d'aparcament, diversos locals de restauració, el gimnàs més gran de la Comunitat Valenciana, xicotetes i mitjanes empreses i marques multinacionals.