El Centre Cultural Mario Monreal acollirà la projecció de la pel·lícula “Blue Jasmine” aquest diumenge

La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt ha organitzat aquesta iniciativa cultural
Imagen 1

 

El Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt acollirà aquest diumenge, 19 de juny, a les 19 hores, la projecció en valencià de la pel·lícula “Blue Jasmine”, emmarcada dins del cicle “Woody Allen, una retrospectiva”. La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt ha organitzat aquesta iniciativa cultural.

Es tracta d'un film nord-americà de 2008 que compta amb un repartiment format per Cate Blanchet, Alec Baldwin i Sally Hawkins, entre d'altres. La producció compta la història de Jasmine, una dona rica i glamurosa de l'alta societat novaiorquesa, que es troba de sobte sense diners i sense casa. Decideix llavors mudar-se a Sant Francisco a viure amb la seua germana Ginger, una dona de classe treballadora que viu amb la seua parella en un xicotet apartament. Jasmine, que travessa el moment més crític de la seua vida, es dedica a prendre antidepressius i a recordar la seua antiga vida a Manhattan.

Els interessats podran veure el film, no recomanat per a menors de dotze anys, de forma totalment gratuïta. L'aforament és limitat.