El Centre Cultural Mario Monreal projectarà “Nosferatu el vampir”, de Jordi Sabatés

Esta projecció, amb música en directe, forma part de la programació d'hivern de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt

El pròxim dissabte 11 de febrer, a les 19.30 hores, el Centre Cultural Mario Monreal acollirà la projecció de “Nosferatu el vampir”, una adaptació de l'obra de Bram Stoker, amb música en directe. Esta projecció forma part de la programació d'hivern de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt.

El pianista i compositor Jordi Sabatés proposa el visionat d'esta mítica pel·lícula, amb l'audició de la banda musical que ell mateix ha creat i que interpreta en rigorós directe. La pel·lícula és un clàssic inqüestionable de l'expressionisme alemany per a la qual no passa el temps. Un film sobre les llums i les ombres o sobre el Bé i el Mal. Però és també una fita romàntica, una visió turmentada de la vida (i de la mort). Una simfonia de l'horror.

Jordi Sabatés (Barcelona 1948) és un dels músics més polifacètics i iconoclastes que ha donat l'escena musical espanyola amb una carrera de més de quaranta anys als seus muscles. Sabatés ha combinat al llarg de la seua trajectòria propostes musicals de tot tipus de gèneres i estils, del jazz al rock passant per la cançó, el lied, cançons sobre textos dels trobadors provençals, la música de cambra i la simfònica, música per a teatre i cinema, contes infantils orquestrats, flamenc, cinema en concert –Méliès, Chomón, Murnau, Keaton-, conferències didàctiques, etc.

Les entrades per a assistir a la projecció tenen un preu de 7 euros i es poden aconseguir tant en taquilla com per venda anticipada a través del portal www.instaticket.es o cridant al telèfon 902444300.