El cicle ‘Cine paròdia’ continua amb Glup

La projecció de la pel·lícula serà este pròxim diumenge 26 de febrer a les 18.00 hores en el Centre Cultural Mario Monreal
Imagen 1
El cicle ‘Cine paròdia’, que promou la delegació de Cultura de l’Ajuntament de Sagunt, continua amb Glup. La projecció de la pel·lícula serà este pròxim diumenge 26 de febrer a les 18.00 hores en el C.C. Mario Monreal.
 
Es tracta d’una pel·lícula infantil en valencià, apta per a tots els públics. El film gira en torn al lema “comprar, usar i tirar” i com de fàcil que resulta. Les botigues es buiden i els abocadors s’omplin. Però, allò que els humans ignoren, és la lluita que du a terme el fem per a sobreviure en la jungla de l’abocador. Cada hora muntanyes d’objectes inservibles es deixen enganyar pel roín El senyor Bater, per a acabar en els budells del temible Forn Incinerador. Només la maldestra gavardina del detectiu Glup i la seua colla fem es dignen a sobreviure en la tirania. Però, a partir d’ara ho tindran més fàcil, els ha sorgit una aliada: Alicia. Una xiqueta que ha irromput en l’abocador per accident i no sap com tornar a casa.  
 
La entrada és gratuïta per a tots els assistents, però l’aforament és limitat.