El cicle Diumenges de cinema es reprèn amb “Annie Hall”

La pel·lícula, del cicle “Woody Allen, Una Retroespectiva” es projectarà el 8 de maig a les 19 hores en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt
Imagen 1
Diumenge que ve 8 de maig els afeccionats al cinema de Woody Allen podran gaudir de la pel·lícula “Annie Hall”, la qual entra dins del cicle “Woody Allen. Una Retroespectiva”. La projecció serà a les 19 hores en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt, que es troba dins de la programació de la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt.

En la pel·lícula, Alvy Singer, un cuarentón bastant neurótic, treballa com a humorística en clubs nocturns. No obstant açò, després de trencar amb Annie, reflexiona sobre la seua vida, rememorant els seus amors, els seus matrimonis, però sobretot la seua relació amb Annie. Al final arriba a la conclusió que són les seues manies i obsessions les que sempre acaben arruïnant la seua relació amb les dones.

“Annie Hall” compta amb quatre Óscars, incloent millor pel·lícula, també va obtenir una de les millors crítiques i és sens dubte, la que va aconseguir major èxit als Estats Units, sent la més taquillera.