El cicle sobre el ‘Sagunt Romà’ continua amb la conferència ‘Fluvia mai va ser cònsol: una història del poder femení’

La ponència tindrà lloc este dimecres en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt a les 19.30 h. L'entrada és gratuïta

El cicle sobre el ‘Sagunt Romà’ continua amb la conferència ‘Fluvia mai va ser cònsol: una història del poder femení’. Esta ponència es desenvoluparà el dimecres, 25 de gener, a les 19.30 hores en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt.

L'encarregada d'impartir esta segona conferència del cicle ‘Sagunt Romà’ és Patricia González Gutiérrez, llicenciada en Història i Ciències de l'Antiguitat per la Universitat Autònoma de Madrid i en Estudis de Gènere per la Universitat de Sevilla.

L'entrada a esta activitat és gratuïta fins a completar l'aforament de la sala.

El Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt acull des de dimecres passat un cicle de conferències sobre el “Sagunt Romà”, fins al pròxim 26 de febrer. Esta activitat està coorganitzada pel Centre Arqueològic Saguntí i pel Departament de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt.

Les conferències continuaran el 15 de febrer, amb la tercera del cicle que porta per títol “Urbanisme i territori de la Sagunt romana des d'Augusto a la tardo antiguitat” i serà a càrrec de José Manuel Melchor Montserrat del Grup Antiga de la Universitat Jaume I de Castelló i director del Museu de Borriana.

La quarta conferència està programada per al 22 de febrer i porta per nom “Antecedents, desenvolupament i final del període visigótico a Sagunt” per Carlos Rabassa Vázquez de la Universitat Jaume I de Castelló.

Finalment, el cicle es tancarà el diumenge, 26 de febrer, amb una visita al Sagunt imperial de la mà de Manuel Civera Gómez, historiador de Sagunt. L'itinerari s'iniciarà a les 10 del matí a les portes de l'Ajuntament de Sagunt.