El Club Atletisme Sagunt presenta la III carrera Sant Silvestre en col·laboració amb l'Ajuntament de Sagunt

La carrera es realitzarà el 26 de desembre a les 18:30 hores i durant la recollida de dorsals, els participants lliuraran els aliments que posteriorment seran donats a Càritas Sagunt

El pròxim 26 de desembre, el Club Atletisme Sagunt organitzarà la III carrera Sant Silvestre Ciutat de Sagunt en col·laboració amb l'ajuntament. Aquesta carrera és una prova no competitiva oberta, on l'objectiu que es busca és que famílies al complet acudisquen a gaudir dels 2 quilòmetres de recorregut. La carrera, a més a més, té una funció social, ja que la totalitat dels aliments aportats pels participants a l'hora de la inscripció seran donats a Càritas Sagunt.

La prova començarà a les 18:30 hores i tant l'eixida com la meta seran en la Plaça Major de Sagunt, la meta estarà oberta fins a l'arribada de tots els participants.

El mateix dia de la carrera, en la qual també es pot anar disfressat, el Club Atletisme Sagunt habilitarà una carpa en la Plaça Major d'11:00 a 13:00 i de 16:00 a 18:00 hores, on es realitzarà la recollida de dorsals i la recepció dels aliments donats pels inscrits.

La presentació de la carrera s'ha realitzat este matí al Saló de Plens de l'ajuntament i ha estat present la delegada d'Esports, Remei Torrent, acompanyada de diversos representants del Club Atletisme Sagunt i de membres de Càritas Sagunt.

Remei Torrent, assenyala que “és una carrera solidària i ens agradaria que s'involucrara tota la ciutadania, ja que és molt poca la distància i es pot fer amb xiquets i totalment disfressats. És un esdeveniment social que cal recolzar, ja que és totalment solidari”.

Per la seua banda, la secretària del Club Atletisme Sagunt, M.ª Carmen Pérez, ha declarat que “este any hem decidit donar els aliments a Càritas de l'Església Santa Maria de Sagunt, ja que teníem un deute pendent amb ells. La carrera es pot fer caminant, amb bicicleta o patins, l'objectiu és passar-ho el millor possible i ser solidaris. A més a més, enguany s'ha fet una gran difusió en les xarxes socials, amb el que pretenem que les inscripcions augmenten respecte a les dels últims anys”.

Pel que fa als obsequis, es premiarà als participants amb la disfressa que més agrade al jurat, el qual estarà compost per sis persones que, repartits en grups de dos, estaran repartits per tot el recorregut de la prova. Seran premiats les tres millors disfresses per decisió majoritària dels jutges, així com el primer classificat masculí i femení. Els premis seran un assortiment d'embotit, pernil i vi.

Per la seua banda, els xiquets i xiquetes menors de 14 anys inscrits en la prova, seran obsequiats amb una bossa de llepolies i dolços i un obsequi commemoratiu.

Finalment, Torrent ha remarcat que “el fet més important en esta carrera, és que es tracta d'una funció solidària i que el Club Atletisme Sagunt l'organitza d'una manera totalment altruista amb la finalitat de poder donar aliments a les persones que realment ho necessiten”.

Les inscripcions es realitzaran, preferentment, a través de la web del Club: www.atletismesagunt.es