El Consell de la Infància de Sagunt entrega a Unicef la recaptació de la Carrera Solidària

La prova, que va congregar 700 corredors el passat 5 de març, recaptà un total de 1.564 euros que es destinaran a projectes d’ajuda a la població infantil a Síria


El Consell de la Infància de Sagunt ha fet entrega a Unicef de la recaptació de la Carrera Solidària pels Drets de la Infància que la delegació de Joventut va organitzar el passat 5 de març. A l’acte assistiren els grups de participació DinaKids i HRJove, grups motors del consell, a més del president d’Unicef Comunitat Valenciana, Jorge Cardona, y el regidor de Joventut, Guillermo Sampedro. La cursa, que congregà 700 corredors, recaptà un total de 1.564 euros, que Unicef destinarà a projectes d’ajuda a la població infantil a Síria.
 
En la reunió prèvia a l’entrega del xec, Cardona respongué a les preguntes dels assistents, joves la gran majoria, sobre el projecte i la situació actual de la infància a Síria i de com Unicef treballa i dóna suport en las situacions d’emergència. Després d’este espai de diàleg participatiu entre tots i totes, es donà pas a l’entrega del xec a Cardona, qui va agrair en nom d’Unicef la tasca solidària de les famílies que participaren en este esdeveniment i l’ajuda dels grups Dinakids, HRJove i Corresponsals dels IES de Sagunt per portar-la avant. 
 
Sagunt fou recentment nomenada Ciutat Amiga de la Infància per Unicef, segell que fou entregat el passat 15 de novembre a Santander. Este reconeixement ve donat per la tasca desenvolupada per la regidoria de Joventut en promoure la participació dels xiquets i les xiquetes en la vida municipal i en la defensa dels drets de la infància.