El Consell de la Infància de Sagunt i corresponsals dels IES intervenen en les Corts Valencianes

La intervenció és una activitat emmarcada dins del projecte “Connectant amb els objectius del desenvolupament sostenible” amb motiu del Dia Universal del Xiquet


Membres del Consell de la Infància de Sagunt, del que formen part joves del grup HRJOVE, així com corresponsals dels IES de Sagunt, han llegit un manifest en les Corts Valencianes per a presentar propostes que garantisquen els drets dels joves, xiquets i xiquetes de la nostra comunitat, dins del projecte “Connectant amb els objectius del desenvolupament sostenible” en el Dia Universal del Xiquet.
 


 
En arribar a les Corts juntament amb altres 90 alumnes de diferents municipis de la Comunitat Valenciana, van ser rebuts per la vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, el president de les Corts, Enric Morera, el president d'Unicef a la Comunitat Valenciana, Jorge Cardona Llorens, i diversos representants polítics.
 
Després els joves van passar a l'hemicicle, on es van asseure i va començar la sessió amb el president i el secretari de les Corts, el president d'Unicef i representants del PSPV-PSOE, Compromís, Ciutadans i Partit Popular. Els joves van llegir els seus manifestos i propostes davant els diputats autonòmics i una vegada van acabar se'ls va lliurar un diploma i van prendre un menjar. Mireia Arona, en representació del Consell de la Infància de Sagunt, va ser l'encarregada de llegir el manifest i les propostes dels grups del nostre municipi.
 
Este acte ha sigut una activitat de la Consellería de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, a través de la Direcció general de Cooperació en col·laboració amb Unicef, en el marc del projecte Ciutats Amigues de la Infància, del com el municipi de Sagunt forma part. A més, forma part del compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible recollits en l'Agenda 2030 de l'ONU.