El Consell Econòmic i Social es va reunir ahir per abordar aspectes relacionats amb els pressupostos municipals de 2023

Este procés participatiu continuarà amb un nou CES, a més d'amb les audiències públiques de hui i demà, amb l'objectiu de continuar treballant en el pressupost municipal

El Consell Econòmic i Social (CES) va mantindre ahir per la vesprada una reunió de manera presencial a l'Ajuntament de Sagunt en la qual van abordar temes relacionats amb el projecte de pressupost municipal presentat per l'Equip de Govern per a l'any 2023.

L'alcalde ha explicat que «davant el procés d'aprovació dels nous pressupostos de 2023 és imprescindible que escoltem els agents més rellevants de la ciutat, a l'empresa, al comerç o a l'agricultura, als sindicats i, també, a les associacions de veïns i veïnes. Tot això forma part del procés participatiu que seguim, en primer lloc, a l'hora d'explicar la motivació que han tingut estos pressupostos, uns pressupostos d'una banda de contenció i de resiliència i uns pressupostos que també aposten pel futur del nostre municipi; i, en segon lloc, per a poder escoltar aquelles prioritats que els diferents grups entenguen que hem de tindre en compte».

«Este procés participatiu continuarà ara amb les consultes públiques i, també, tornarem a tindre un nou CES en el qual continuar treballant el pressupost. Un pressupost que pretén ser continuista, amb la línia de gestió que hem portat durant estos anys i que ha aconseguit grandíssims èxits per a este municipi», ha insistit Moreno.

En el Consell Econòmic i Social (CES) estan representats des dels empresaris fins als sindicats, així com els diferents sectors productius, les associacions de veïns i el propi Ajuntament.