El Consell Local Agrari actualitza la formació dels set pilots de drons de la Guàrdia Rural de Sagunt

El curs ha sigut dissenyat amb l'objectiu que els agents puguen fer tasques de vigilància i control en l'àmbit rural amb la màxima eficiència

Fotografia d'arxiu

Els set pilots de drons que formen part de la plantilla de la Guàrdia Rural de Sagunt rebran un curs perquè actualitzen els seus coneixements sobre la legislació vigent i l’ús d'estos vehicles aeris no tripulats. El Consell Local Agrari ha invertit en esta formació amb l'objectiu que els agents puguen fer tasques de vigilància i control en l'àmbit rural del municipi amb la màxima eficiència en el compliment de les seues atribucions.

La presidenta del Consell Local Agrari, Ana María Quesada, ha destacat la importància d'implementar este tipus de formacions: «A principis de l'any vam presentear els objectius del Consell Local Agrari per al 2024 i un dels quals és la tecnificació i l'ampliació de la formació del personal que conforma la Guàrdia Rural de Sagunt. Este curs possibilita que hi haja més personal qualificat per a pilotar drons i l'actualització dels coneixements dels qui ja tenen una formació perquè la nostra vigilància puga ser més efectiva».


El curs està organitzat per EagleDron, empresa que també s'ha encarregat de l'actualització de la documentació del dron que posseïx el Consell Local Agrari. La formació consta d'una part teòrica en la qual s'aprofundirà sobre els canvis en la normativa europea i dos sessions pràctiques de vols intel·ligents en la demarcació del terme municipal de Sagunt.

Fotografia d'arxiu