El Conservatori Professional de Música Joaquín Rodrigo de Sagunt prepara el seu concert de clausura

Les audicions de final de curs també s'estan duent a terme esta setmana

El Conservatori Professional de Música Joaquín Rodrigo de Sagunt interpretarà el seu concert de clausura del curs 2023-2024 este divendres, 14 de juny, a les 19 hores a l'Auditori Joaquín Rodrigo de Sagunt.

En este concert participaran l'orquestra i la banda del Conservatori. L'orquestra interpretarà Concert en Si menor per a 4 violins Op. 3 Núm. 10 RV 580, d'Antonio Vivaldi; el Concert en Re major RV 121, d'Antonio Vivaldi; i Celtics Roots, de Soon Hee Newbold, davall la batuta de Francisco Hernández i María José Canet. La banda interpretarà el poema simfònic medieval La ruta del Cid, de David Rivas Domínguez, i l'arranjament de Johan de Meij de Miss Saignon (a symphonic portrait), de C.M Schonberg i A. Boublil. Esta agrupació la dirigiran Mónica Navarro i J. Ignacio Ruiz.

Així mateix, les audicions de final de curs també s'estan duent a terme esta setmana. Ahir, 10 de juny, hui i demà estan tenint lloc les audicions de solistes i grups de cambra a les 16.30 hores en el Conservatori i el dimecres que ve, 19 de juny, actuarà la Big Band en el Conservatori a les 18.30 hores.