El consistori posa la bandera multicolor en la balconada de l'ajuntament

La casa consistorial mostra així el seu suport a la diversitat sexual en el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI
 L'Equip de Govern ha col·locat la bandera multicolor en la balconada de l'ajuntament de Sagunt per mostrar el suport del consistori a la diversitat sexual en el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI. En l'acte han estat presents l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, i els regidors Roser Maestro, Sergio Moreno i Guillermo Sampedro.

 

Esta acció es realitza després de l'acord plenari aconseguit en 2016 per simbolitzar el ferm compromís d’este ajuntament amb la igualtat i els drets del col·lectiu LGTBI col·locant el 28 de juny la bandera multicolor, ensenya de la diversitat, en els edificis públics municipals.

 
 

Així mateix, el Ple municipal ha acordat en la seua última sessió sumar-se a la declaració institucional de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies pels drets de les persones LGTBI, en la qual reitera la seua ferma determinació d'avançar en la superació de les barreres que encara perviuen hui dia.

 

A més, reconeix la necessitat d'invertir en polítiques en favor de la diversitat sexual i la no discriminació de les persones per la seua orientació sexual o identitat de gènere a través del desenvolupament de programes i projectes d'atenció, informació, formació i sensibilització que facen de les nostres ciutats i pobles espais segurs per a la diversitat sexual.