El departament de Promoció Econòmica fomentarà la inclusió i apostarà per la creació d'un centre especial d'ocupació

El regidor ha visitat empreses per a intercanviar idees i col·laborar en la creació d'este centre

El regidor de Promoció Econòmica, Raúl Palmero, ha visitat diversos centres especials d'ocupació de les empreses Servidicsa i Catedier, la qual cosa subratlla la importància de promoure la inclusió d'individus amb diversitat en el municipi. A més, s'han intercanviat diverses idees amb l'objectiu de col·laborar en l'establiment d'un centre especial d'ocupació a la ciutat, comptant amb el teixit associatiu i empresarial.

Raúl Palmero ha expressat respecte a estes visites: «La diversitat en el lloc de treball no sols enriquix l'ambient laboral, sinó que també fomenta la igualtat d'oportunitats per a tots els membres de nostra societat». I ha afegit: «Estem compromesos a continuar treballant fermament per a crear un entorn més inclusiu i equitatiu per a tots i totes».

Durant estes visites, el regidor explica que va poder apreciar la gran professionalitat dels seus empleats i la qualitat i acabat dels productes que es realitzen en els seus centres per a empreses d'alt nivell i posició nacional. A més, tots els treballadors i treballadores tenen els seus llocs adaptats a les diferents diversitats i disposen d'una àrea de salut, assistència i orientació laboral, que els permet una relativa flexibilitat horària i una atenció més personalitzada cap als empleats i empleades.

Des del departament de Promoció Econòmica indiquen que apostar per este projecte conjunt, no sols beneficiarà les empreses involucrades, sinó que també contribuirà al desenvolupament econòmic i social de la comunitat en la seua plenitud.