El Dia del Major, l'actuació de Xavi Castillo, el tró d’avís i la ‘xopà’ són els pròxims actes de les festes patronals de Sagunt

Les festes patronals, que van començar el passat 2 de juliol, finalitzaran el 30 de juliol donant pas a les del Port de Sagunt
Imagen 1Imagen 2

El Dia del Major, l'actuació de Xavi Castillo, el tró d’avís i la ‘xopà’ són els pròxims actes de les festes patronals de Sagunt. A partir de hui, dijous 13 de juliol, quedarà inaugurat el recinte firal on es gaudirà de diversos actes organitzats per les penyes.

 

Esta vesprada, a les 19.00 hores, tindrà lloc la inauguració del recinte firal i la fira d'atraccions. A continuació, a les 20.30 hores, les persones majors gaudiran d'un sopar especial en la plaça Cronista Chabret i a les 21.30 hores haurà un ball amenitzat pel duo 'Music Jam' també en la plaça, tot açò emmarcat dins del Dia del Major.

 

Per a la jornada de demà, divendres 14 de juliol, arriba un dels plats forts del programa de les festes patronals 2017, l'actuació del còmic Xavi Castillo. L'espectacle ‘Xavi Castillo News!’ és un espectacle definit per l'actualitat. Amb la sàtira i l'humor habitual Xavi explicarà sobre l'escenari les seues reflexions de les últimes notícies. Un espectacle canviant i amb una gran dosi d'improvisació amb tal de riure del que expliquen els periòdics. L'espectacle tindrà lloc a partir de les 23.30 hores en la plaça Cronista Chabret i l'entrada serà lliure.

 

El dissabte 15 de juliol començarà la jornada a les 12.00 hores amb la concentració de les penyes en el recinte firal fent una cercavila amenitzada amb batucada i xarangues. El recorregut de la cercavila serà pel pont Emilio Llueca, avinguda Sants de la Pedra, carrer Massamagrell, plaça de la Moreria, Camí Reial i finalitzant en l'Ajuntament de Sagunt. En este punt, a les 13.00 hores donarà començament el tradicional tró d’avís i la ‘xopà’ des de la balconada de l'Ajuntament.

 

A continuació, des de les 14.00 hores fins a les 00.00 hores, hi haurà correbous, prova de vaquetes enfundades, una exhibició, un correbou infantil, bous embolats i vaquetes en puntes. Per a finalitzar, en el carrer Sant Lluis, a les 01.00 hores, començarà la Macro Discomòbil Summer Party amb animació i regals per a tots els assistents, a càrrec dels Dj’s Aitor García, Andrés i Xisco Máñez.