El dissabte tindrà lloc el popular “esmorzaret” en el Mercat de Sagunt

L'activitat organitzada per l'Associació de Detallistes del Mercat de Sagunt amb la col·laboració de la delegació de Comerç consisteix a oferir als clients del mercat un esmorzar de 9 a 13 hores
Imagen 1
El Mercat Sagunt vol que les tradicions més volgudes perduren i es fomenten. Per a açò volen regalar un “esmorzaret” a tots els seus clients que realitzen compres durant el matí del dissabte 18 de juny. L'Associació de Detallistes del Mercat de Sagunt amb la col·laboració de la delegació de Comerç de l'Ajuntament de Sagunt organitza aquest popular “esmorzaret”, un costum que consisteix a oferir als clients del mercat un esmorzar que es pren de 9 a 13 hores. Concretament, el “esmorzaret” consisteix en un ric entrepà preparat amb productes frescos del mercat acompanyat d'olives i beguda.

Els clients només han de realitzar una o diverses compres que sumeixen 15€ en els llocs associats per a aconseguir l'entrepà acompanyat d'olives i si arriba als 20€ se li inclou la beguda. A més qualsevol persona podrà gaudir de el “esmorzaret” a preus molt populars sense necessitat de realitzar compres.