El festival 'Callejeando Food Fest' comença este divendres a la ciutat jardí de La Gerència del Port de Sagunt

El públic podrà gaudir, a més de l'espai de food trucks i market, d'un escenari musical amb variades actuacions

La primera edició del festival Callejeando Food Fest començarà este divendres, 21 de juny, i estarà obert fins al 30 de juny, a la ciutat jardí La Gerència del Port de Sagunt, en el qual el públic podrà gaudir de gastronomia internacional, actuacions musicals en directe, mercat, exhibicions, discjòqueis, zona infantil i espectacles de màgia, entre altres. Este esdeveniment està impulsat pel departament de Turisme a partir de la proposta que va realitzar l'organització de Callejeando Food Fest, en la qual també col·labora la Generalitat Valenciana.

L'entrada és gratuïta i es podrà assistir en els horaris de 12 a 2 hores els divendres, dissabtes i diumenges; i el diumenge 23 de juny, vespra del dia de Sant Joan, fins a les 3 hores. Entre setmana els horaris seran de 18 a las 24 hores.

El públic podrà gaudir, a més de l'espai de food trucks i market, d'un escenari musical pel qual passaran gran quantitat de grups locals i discjòqueis que faran gaudir de grans vetlades.

El divendres, 21 de juny, sonarà el concert de Verlin a les 19 hores i eixa mateixa nit serà el torn dels Manolos Plateados a les 23 hores. El dissabte 22 de juny a les 12.30 actuarà Batería Baixa, a la vesprada a les 19 hores serà el torn de Natura i a les 23 hores de The Lorian. El diumenge 23 a les 12.30 actuarà Fantuka, a les 19 hores estarà en concert Pau Monteagudo i a les 24 hores serà el torn de Roots. El dilluns 24 actuarà Divertilandia a les 18 hores i a les 20 hores hi haurà un concert de Yo vivo navegando. El dimarts 25 a les 20 hores estarà en concert Huracán Romántica i el dimecres 26 tornarà a actuar Pau Monteagudo a les 20 hores. El dijous 27 a les 20 hores el públic podrà gaudir d'Old Barrel a les 20 hores i a les 22 hores hi haurà sessió de DJ’s. El divendres 28 a les 19 hores actuarà Nodoyunas i a les 23 hores Escuela de Calor tribut a Radio Futura. El dissabte a les 12.30 serà el torn de Verlin i a les 19 de Zanguangos, acabant el dia amb el concert de Replay que serà a les 23 hores. L'últim dia del festival actuarà a les 12 Yo vivo navegando.