El Gabinet de Comunicació retransmetrà en directe la proclamació i exaltació de les Falleres Majors de Federació Junta Fallera de Sagunt

La retransmissió de la proclamació podrà seguir-se hui, a partir de les 19.30 hores i l'exaltació, demà a partir de les 18 hores en la pàgina web del consistori (www.sagunt.es)
 
El Gabinet de Comunicació de l'Ajuntament de Sagunt retransmetrà en directe a través de la pàgina web del consistori (www.sagunto.es) els actes de Federació Junta Fallera de Sagunt (FJFS). Concretament, es tracta de la proclamació i l'exaltació de les Falleres Majors Raquel Martín i Genovés, i Ana Isabel Dorado i Capsí.

La proclamació podrà seguir-se aquesta vesprada a partir de les 19.30 hores i tindrà lloc en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt. Mentre que la proclamació que tindrà lloc en el Teatre Romà començarà demà dissabte a partir de les 18 hores.
 
L'emissió també podrà seguir-se a través del senyal facilitat pel Gabinet de Comunicació a la FJFS i als mitjans de comunicació que estiguen interessats a difondre els actes a través de les seues pàgines web.

Totes les persones interessades a seguir els actes en directe a través dels seus dispositius mòbils podran fer-ho des dels següents enllaços:

Acte de Proclamació (Avui, divendres):
 
Acte d'Exaltació (Demà, dissabte):