El Gabinet de Promoció del Valencià repartirà cartells i etiquetes per a la campanya de Rebaixes

En total, a Sagunt i al Port es repartiran 2.000 cartells i 15.000 targetes per a etiquetar els productes rebaixats en les campanyes comercials
Imagen 1Imagen 2
L’Ajuntament de Sagunt, per mitjà del Gabinet de Promoció del Valencià i l’AFIC  participa un any més en una nova edició de cartells i etiquetes per a les campanyes de descomptes i rebaixes d’estiu i d’hivern. En els pròxims dies, un repartidor passarà pels establiments comercials que fan rebaixes i/o descomptes i deixarà els cartells i etiquetes a demanda dels botiguers. En total, a Sagunt i al Port es repartiran 2.000 cartells i 15.000 targetes per a etiquetar els productes rebaixats en les campanyes comercials.
 
Així, i ajustant-se a la legislació comercial, s’han preparat de nou uns cartells amb la llegenda “Descompte” per tal que cada comerç puga triar la modalitat que s’adiu millor als seus usos comercials.
 
Pel que fa als cartells i targetes de Rebaixes, es tracta d’una campanya ja veterana al municipi en què, a més del Gabinet de Promoció del Valencià de Sagunt, participen altres oficines de promoció del valencià i la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació, que assegura el repartiment per molts altres pobles que no disposen d’este servici d’assessorament i de dinamització lingüística.