El Gran Fons de Muntanya Ciutat de Sagunt celebra la cinquena edició

Com a novetat en esta nova edició s’ha augmentat el traçat a 24 km i el desnivell positiu a 1.100 m
El V Gran Fons de Muntanya Ciutat de Sagunt, organitzat pel club d'Atletisme Sagunt, es disputarà de nou en la nostra ciutat l'1 de maig a les 9 hores. Enguany com a novetat el traçat s'ha endurit augmentant a 24 km i a 1.100 m de desnivell positiu, arribant a la creu de Quart de les Valls. El mateix dia, tindrà lloc la 2ª edició de la 12 K Castell amb un desnivell de 400 metres, i que començarà cinc minuts més tard que l'anterior.

Paral·lelament, els xicotets i les xicotetes atletes podran realitzar gratuïtament dos traçats de 275 m i 475 m en la 3ª edició de la Xiqui Pujada, que partirà a les 12 hores des de la plaça Major i recorrerà el centre històric de Sagunt.

Les dues carreres, el Gran Fons i la volta al Castell, partiran des de la plaça Major, que també serà la meta, en direcció al Castell, el qual vorejaran i una vegada arriben a Sant Cristòfol, se separaran.

Les inscripcions es poden realitzar a través de la web Sportmaniacs.com fins a les 23.59 hores del dijous 27 d'abril i tenen un preu de 12’50 euros per carrera.