El grup Capella de Ministrers actuarà en l'Església del Salvador

Este dijous 14 de setembre, a les 20.00 hores, la formació valenciana visita Sagunt

 

El grup Capella de Ministrers actuarà en l'Església del Salvador. Este pròxim dijous 14 de setembre, a les 20.00 hores, la formació valenciana visita Sagunt per a delectar els assistents. L'actuació està emmarcada en la campanya de promoció turística ‘Sagunt, l'escenari de la teua història’.

 

Des de la seua creació el 1987, el grup Capella de Ministrers, sota la direcció de Carles Magraner, ha desenvolupat una important tasca investigadora i musicològica en favor del patrimoni musical espanyol, des del medievo fins al segle XIX. El resultat, transformat en testimoniatge musical, conjuga a la perfecció tres factors clau: el rigor històric, la sensibilitat musical i, molt especialment, un incontenible desig de comunicar-nos i fer-nos partícips d'estes experiències.

 

L'activitat concertista de la formació ha sigut molt intensa des de l'inici, recorrent les millors sales de música d'Espanya, a més ha participat en nombrosos festivals, d'entre els quals cal destacar el Festival de Música Antiga de Barcelona, Madrid Cultural 1992, Festival de Teatre Clàssic d'Almagro, Festival de Música Antiga i Barroca de Peníscola, Festival de Peralada, Quinzena Musical Donostiarra, Els Estius de la Vila (Madrid), Festival Grec (Barcelona), Festival Internacional de Música i Dansa de Granada, Festival de Música Religiosa de Conca, Serenates a la Universitat (València), Festival Llaure Habite (Vigo), Festival Medieval d'Elx, Festival de Teatre d'Almagro, entre uns altres.