El grup de teatre Helios clausura aquest dissabte el XIX Festival de Teatre Grecollatí amb l'obra “Los Persas”

La representació tindrà lloc a partir de les 19.30 hores en el Teatre Romà de Sagunt
Imagen 1
El grup de teatre Helios de l'IES Carlos III de Madrid interpretarà l'obra “Los Persas” aquest dissabte, 13 de juny, a les 19.30 hores, en el Teatre Romà de Sagunt. Aquesta representació suposarà la clausura del XIX Festival de Teatre Grecollatí de Sagunt, organitzat per la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt i Prósopon Sagunt. 
 
La delegada de Cultura en funcions, Maribel Sáez, ha convidat “als veïns a gaudir d'aquesta obra de teatre clàssic que segur posarà en escena magistralment el grup de teatre Helios. Els seus integrants demostren que el talent no està renyit amb la joventut i segur sorprendran amb la seua qualitat interpretativa en un enclavament privilegiat com és el Teatre Romà”. 
 
L'acció té lloc en Susa, capital de l'Imperi Persa. Allí, la reina Atosa, vídua del rei Dario, es preocupa per la sort que puga córrer el seu fill Jerjes i les seues tropes, ja que es troben en primera línia de batalla i ella ha tingut un somni que presagia desgràcies. Poc després, un missatger porta funestes notícies per a Pèrsia: els grecs han vençut en Salamina. Apareix llavors l'ombra del rei Dario, espòs d’Atosa que prediu noves desgràcies per al poble persa. Més tard apareix Jerjes, el derrotat en Salamina, lamentant la seua derrota.
 
L'obra, que és per a tots els públics, es representarà en castellà i podrà veure's per un preu d'entrada de cinc euros. Està fora d'abonament