El grup fotogràfic de Millau exposa les seues obres en el Centre Cultural Mario Monreal durant juny

Els fotògrafs de la ciutat agermanada amb Sagunt van visitar el municipi i van estrényer llaços amb el grup fotogràfic local ARSE
Imagen 1Imagen 2
El passat 2 de juny va tindre lloc la inauguració de l'exposició fotogràfica del grup fotogràfic de Millau, ciutat francesa agermanada amb Sagunt, en el Centre Cultural Mario Monreal. Sota el títol Ciudad de Agua, l'exposició consta de 44 fotografies de diferents dimensions de vora 20 fotògrafs de la ciutat francesa i es podrà visitar fins al 30 de juny.
 
Segons el regidor de Cultura, José Manuel Tarazona, “la qualitat artística de les obres que presenta el grup de Millau reflecteix l'interès per compartir experiències artístiques”. Explica, a més, que s'ha intentat “respondre a l'excel·lent acolliment que vam tenir a Millau el passat mes de desembre per part del grup fotogràfic de la ciutat francesa”, i expressa com de rellevant és per a una ciutat esta activitat artística “doncs una ciutat creativa és una ciutat viva i en això Millau i Sagunt coincidim cada dia més”.
 
Durant la visita a Sagunt, membres del grup fotogràfic francés van visitar tant el patrimoni històric com l'industrial de la ciutat i van passar uns dies de convivència amb el grup fotogràfic local ARSE, entre els quals es trobava el seu president, Juan Figueres, qui ha organitzat amb la col·laboració de la regidoria de Cultura esta mostra de fotografia, per a estrènyer el vincle existent entre ambdues ciutats i que tindrà la seua resposta en els pròxims mesos a la ciutat de Millau.