El grup valencià Aspencat actuarà demà en els IES María Moliner i Clot de Moro

La formació presentarà el Mil Graus Festival i també el seu nou disc “Tot és ara”

El grup Aspencat
 

El grup Aspencat actuarà demà, 6 d'octubre, en els IES María Moliner i Clot del Moro per a presentar el Mil Graus Festival, organitzat per l'Ajuntament de Sagunt, que tindrà lloc el pròxim 8 d'octubre al costat del Forn Alt del Port de Sagunt. Aquesta formació valenciana oferirà als estudiants un xicotet concert durant el temps d'esbarjo. 

Concretament, el grup actuarà a les 11.15 hores en l'IES Clot del Moro de Sagunt i a les 13 hores en el centre María Moliner del Port de Sagunt. També aprofitaran l'ocasió per a presentar el seu nou disc “Tot és ara”. 

 
Mil Graus Festival
 
En el cartell del festival destaca l'actuació de Aspencat que presentarà el seu nou disc; i Rapsusklei, un dels artistes més reconeguts de l'escena del hip-hop estatal. Els acompanyaran Oques Grasses i la F.R.A.C, a més, tanca el cartell el grup local Flow Yourself.
 
En els Alts Forns es va gestar, a una temperatura de mil graus centígrads, l'acer i el ferro que es va utilitzar en grans projectes del nostre segle. Aquesta temperatura ha donat nom a el “Mil Graus Festival” que ha organitzat l'Ajuntament de Sagunt des d'Alcaldia i amb la col·laboració dels departaments de Joventut i Cultura.
 
El grup Aspencat oferirà en el Port de Sagunt el primer concert de la gira “Tot és ara”, es tracta del seu 4º treball, format per catorze cançons, amb la seua mescla, ja famosa, de dancehall i dubstep amb tocs mediterranis i lletres combatives. A més, en les seues actuacions comptaran amb col·laboracions tan especials com les de Esne Beltza, Train To Roots, Àlex Seguí (La Gossa Sorda) i Ander (Green Valley).
 
Per la seua banda, Rapsusklei, visitarà la ciutat amb la seua banda The Flow Fanatics, composta per, Arecio Smith, Juan Pablo Balcazar, Antonio Torres Vega i Toni Mena. Els assistents podran gaudir escoltant els temes de “Reality Flow” (Etern Musik, 2014).

El cartell el tanquen els coneguts rapers andalusos la F.R.A.C. que presentaren “Relaxing Cup of Patá en er Pesho”. D'altra banda, Oques Grasses i el seu conegut directe que ha recorregut la geografia valenciana aquest estiu; i finalment, la banda local Flow Yourself.
 
La venda d'entrades ja està disponible per 6 euros en el Bar-cafè ACOP (A Cualquier Otra Parte) (Sagunt), Llibreria El Puerto (Port de Sagunt), La Murta, Llibreria Tres i quatre, Ca revolta (València) i Taverna El Cau (Almenara); i online a través de la web www.notikumi.com.