El “I Encuentro de Encierros Camperos Ciutad de Sagunto” tindrà lloc el 29 d'abril en el Centre Cultural Mario Monreal

La trobada està organitzada per la “Federació de Penyes de Sagunt” i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sagunt
Imagen 1Imagen 2
El “I Encuentro de Encierros Camperos Ciudad de Sagunto”  tindrà lloc el pròxim 29 d'abril en el Centre Cultural Mario Monreal, a partir de les 20 hores. La trobada organitzada per “La Federació de Penyes de Sagunt”, compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sagunt i la Ramaderia Els Camusos. Està prevista de l'assistència de l'alcalde de l'Ajuntament de Sagunt, Sergio Muniesa, i la del regidor delegat de Festes i Cultura Popular, José Luis Martí.

El regidor delegat de Festes i Cultura Popular, José Luis Martí, ha explicat que: “Per part del Departament de Festes i Cultura Popular ens sembla una iniciativa molt positiva perquè va a donar cita a coneguts experts en la matèria. Creiem que aquesta trobada va a ser el primer de molts perquè representa alguna cosa molt nostre com són “els bous al carrer” i els tancaments camperos que es desenvolupen en les nostres festes des de fa 6 anys”. José Luis Martí també ha felicitat “al president de la Federació de Penyes de Sagunt, Ricardo Melia, per fer possible aquesta primera trobada. L'anterior president, Ángel Martínez, va ser el que va portar els tancaments camperos a Sagunt i amb aquesta iniciativa queda clar que el nou equip ha consolidat la seua realització”.

En l'acte participaran: José Miranda, Capità de la Guàrdia Civil; Gabriel Barea, Tècnic de Vies Pecuàries Conselleria d'Infraestructures i Medi ambient; Emilio Esquerre, Gerent de la Ramaderia Els Camusos; Modest Martínez, President de la Federació Valenciana de Bous al Carrer; Vicente Ruiz “El Soro”, torero; Javier Tarín, President de la Penya Taurina “El torico” de Xiva; José Gaspar, de la Plaça de bous de València; Javi González “El Viza”, Responsable de Bous al Carrer del diari Levante-EMV).