El Morvedre Remember Fest arriba al Port de Sagunt

El festival de música remember compta amb 30 artistes que tocaran els seus èxits durant una dotzena d'hores este 15 d'abril

El Morvedre Remember Fest tindrà lloc dissabte que ve 15 d'abril al Port de Sagunt. El cartell d'este festival acumula un total de 30 artistes que cantaran i punxaran música remember dels anys 90 i 2000 des de les 16.00 fins a les 04.00 en un espai habilitat per a tal efecte pròxim a la Plaça de la Concòrdia. L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, i el regidor de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt, Guillermo Sampedro, han presentat l’event amb els organitzadors.

La promotora en la qual es recolza l'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt per a la creació d'este festival de música és Raser Eventos. Esta empresa té una dilatada experiència en l'organització d'esta mena de macroconcerts com l'avala el fet que impulsaren el Peníscola Remember Fest. El representant de Raser Eventos mostra el seu optimisme amb estes paraules: «Tenim moltíssima il·lusió en este festival. Pensem que serà un total èxit perquè la gent d'ací és molt remembera. Esta comarca va ser durant molts anys bressol d'este estil musical i els jóvens de més de 40 anys continuen gaudint amb estos temes com el primer dia. Tant de bo siga la primera de moltes edicions a celebrar ací».


Alguns dels grups de música convidats al Morvedre Remember Fest són de talla internacional com Linda Mertens, Tina Cousins o Jessy. També s'han contractat artistes nacionals de renom entre els quals cal destacar Eva Martí, Double Vision, Spanic, Just Luis, Wintermute, Dj Sylvan, Alberto Añón…, així com famosos discjòqueis locals com Dj Nano, Dj Juanlu, Lolo, Roberto Martínez i Deibeat Marclar.


El desplegament visual del Morvedre Remember Fest és un aspecte a destacar, atés que la posada en escena es caracteritzarà per màquines d'efectes especials i un muntatge lumínic amb més de 80 m² de pantalla LED en el qual es retransmetran els concerts en directe. Este esdeveniment també comptarà amb ballarins, xanquers, performance, malabaristes, acròbates i el mític Mr. Bartual dirigint l'espectacle.


Cal esmentar que les entrades del festival poden adquirir-se en la web www.morvedrerememberfest.com i que s'han posat en marxa diverses promocions amb descomptes per a determinats col·lectius.