El Morvedre Rock 2.0 comença este divendres 24 de febrer

Els huit grups seleccionats, quatre locals i quatre de la resta de la Comunitat Valenciana, tocaran cada divendres durant febrer i març a la sala Green Espai del Port de Sagunt


El concurs de bandes Morvedre Rock 2.0 comença esta setmana. La sala Green Espai del Port de Sagunt acollirà el divendres 24 de febrero, a les 23.30 hores, el primer dels concerts programats per als pròxims 5 caps de setmana. La banda local d’indie rock Freak Frogs i el grup Mantequilla Voladora amb el seu punk melòdic seran els encarregats d’inaugurar el certamen.

Continua el 3 de març amb el grup de jazz rock i funk Jazztem, amb el grup valencià La hora del té, que practica rock-folk. Per al 10 de març està programada una doble sessió de metall amb bandes joves com el grup local Dawn of Extinction, amb la banda de València Raven’s Gate. L'últim concert, que serà el 24 de març, estarà protagonitzat per la banda de rock local Bendita Locura, que actuarà amb Old Strings, grup de l’indie rock provinent de València.

Este certamen, dirigit a promoure els grups emergents de rock i a oferir concerts en directe a tots els jovens aficionats a la música, està organitzat per l'Associació Viure Dignament, amb la col·laboració del departament de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt.

Després de quasi una dècada sense celebrar-se, a la convocatòria d'enguany s’han presentat un total de 21 grups. Finalment serán huit, quatre locals i quatre de la resta de la Comunitat Valenciana, els que oferiran concerts de rock i pop i els seus diferents estils, com és el punk, rock urbà, heavy, ska, indie, etc. Respecte als participants, la mitjana d'edat és de 24 anys.

Cada grup guanyador rebrà 500 euros en concepte de caixet. A més, l’últim concert de l'1 d'abril, el dels grups guanyadors, serà gravat i editat en un CD.

Després de nou anys sense celebrar-se, el Morvedre Rock torna amb el mateix esperit per a complir amb el seu objectiu, que és animar el panorama de rock local, principalment als grups emergents, així com recuperar la cultura de la música en directe.